Voor ondernemers – bedrijvenmarkt 2022

Op donderdag 3 februari 2022 organiseert Windplanblauw de eerste van twee bedrijvenmarkten voor lokale ondernemers die mee willen werken aan de bouw van Windplanblauw in het IJsselmeer en de windmolens op land. Van 13:30 uur tot 15:30 uur krijgen bedrijven op 3 februari de kans om kennis te maken met Windplanblauw en de hoofdaannemers: Ballast Nedam, Mammoet en Vestas. Op 24 maart vindt de tweede bedrijvenmarkt plaats dan kunnen bedrijven kennismaken met de hoofdaannemers: GE Renewable Energy en F&B Group.

Windplanblauw

Begin 2021 is Windplanblauw begonnen met de bouw van het windpark op land. Vanaf april 2022 gaat dit ook gebeuren voor de windmolens in het IJsselmeer. GE Renewable Energy, Mammoet, Ballast Nedam en F&B Group zijn de partijen die hierin samenwerken om de huidige 28 windmolens te vervangen voor 24 nieuwe windmolens.

Waarom een bedrijvenmarkt?

Windplanblauw vindt het belangrijk lokale ondernemers te betrekken bij de bouw. Met de bedrijvenmarkt faciliteert het project de kennismaking tussen de hoofdaannemers en lokale ondernemers. Tijdens de bedrijvenmarkt schetst de organisatie een duidelijk beeld van de stand van zaken en wat er nodig is voor de bouw. Bedrijven krijgen de mogelijkheid zichzelf in 1 minuut te presenteren.

Aanmelden

Aan de bedrijvenmarkt zit een maximum aan deelnemers. We nodigen in totaal 40 bedrijven uit, op volgorde van inschrijving. Wanneer de bedrijvenmarkt vol is, ontvangt u hierover een mail. Uw gegevens geven wij na de bedrijvenmarkt door aan onze hoofdaannemers.

Aanmelden voor de bedrijvenmarkt van 3 februari kan hier. Aanmelden voor de bedrijvenmarkt van 3 februari kan tot en met 31 januari.

Aanmelden voor de bedrijvenmarkt van 24 maart kan hier. Aanmelden voor de bedrijvenmarkt op 24 maart kan tot en met 22 maart. Indien mogelijk zal deze fysiek plaatsvinden.

 

Aanmelden nieuwsbrief?

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief
error: Copyright Windplanblauw