Voor ondernemers – bedrijvenmarkt 2022

Windplanblauw organiseert bedrijvenmarkten voor lokale ondernemers die mee willen werken aan de bouw van Windplanblauw in het IJsselmeer en de windmolens op land. Op 3 februari jl. kregen van 13:30 uur tot 15:30 uur bedrijven de kans om kennis te maken met Windplanblauw en de hoofdaannemers: Ballast Nedam, Mammoet en Vestas. Hoe deze middag is verlopen is hier te lezen.

De bedrijvenmarkt die gepland stond op 24 maart gaat niet door.

Windplanblauw

Begin 2021 is Windplanblauw begonnen met de bouw van het windpark op land. Vanaf april 2022 gaat dit ook gebeuren voor de windmolens in het IJsselmeer. GE Renewable Energy, Mammoet, Ballast Nedam en F&B Group zijn de partijen die hierin samenwerken om de huidige 28 windmolens te vervangen voor 24 nieuwe windmolens.

Waarom een bedrijvenmarkt?

Windplanblauw vindt het belangrijk lokale ondernemers te betrekken bij de bouw. Met de bedrijvenmarkt faciliteert het project de kennismaking tussen de hoofdaannemers en lokale ondernemers. Tijdens de bedrijvenmarkt schetst de organisatie een duidelijk beeld van de stand van zaken en wat er nodig is voor de bouw. Bedrijven krijgen de mogelijkheid zichzelf in 1 minuut te presenteren.

 

Aanmelden nieuwsbrief?

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief
error: Copyright Windplanblauw