Nieuws

Uitnodiging Open Winddag

Op zaterdag 20 april organiseren we voor de tweede keer een Open Winddag. Die dag brengen we bezoekers op de hoogte van de laatste stand van zaken rondom het windpark. Ook staan er excursies op het programma en organiseren we leuke activiteiten voor kinderen. Via deze weg nodigen we u van harte uit!

De locatie (Kalverschuur, Swifterbant) ligt aan de Tulpenroute, wat goed uitkomt want diezelfde dag vindt de start en finish van de Tulpenloop eveneens bij de Kalverschuur plaats. Goed te combineren dus!

Alles over Windplanblauw
Tijdens de Open Winddag komen bezoekers alles te weten over het windpark en hoe ze hierin kunnen participeren (bijvoorbeeld door Vriend van Windplanblauw te worden). Het wordt een informatieve, leuke dag waar ouders mét kinderen diverse activiteiten kunnen ondernemen.

Excursies
We organiseren twee excursies; een naar de windmeetmast, waar een expert vertelt hoe de masten werken en waarom ze zo belangrijk zijn voor het project. De tweede excursie gaat naar het archeologisch monument waar bezoekers meer leren over de historie van het gebied en hoe we hier binnen onze plannen rekening mee houden.

Aanmelden? Niet nodig!
Aanmelden is niet nodig. Iedereen kan zaterdag 20 april tussen 11.00 en 15.00 uur geheel vrijblijvend een bezoek brengen en zich op een leuke manier laten informeren. Graag tot dan!

Twitter

Reacties

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw bericht word na goedkeuring zichtbaar op de website.

Naam

Reactie:

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief?

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief
error: Copyright Windplanblauw