Nieuws

Ruim 200 vrienden voor Windplanblauw

We zijn trots om te kunnen melden dat er inmiddels ruim 200 bewoners uit Swifterbant, Lelystad en Dronten Vriend van Windplanblauw zijn. De vrienden hebben het afgelopen jaar onder andere meegedacht over het inrichten van de financiële participatieregeling van Windplanblauw en kregen achtergrondinformatie over bijvoorbeeld windmetingen in het gebied tijdens een excursie naar de meetmast.

Investeren in Windplanblauw
In overleg met de Vrienden van Windplanblauw is er een participatieregeling bedacht, wat inhoudt dat bewoners van Swifterbant, Dronten en Lelystad de kans krijgen om te investeren in Windplanblauw. In totaal wordt voor ongeveer 10 miljoen aan obligaties uitgegeven. De voorbereidingen op de uitgifte van de obligaties lopen. Op dit moment zijn wij bijvoorbeeld in afwachting van de reactie van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Zodra we duidelijkheid hebben maken we meer bekend!

Word ook vriend
Ook als eerste op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen rondom Windplanblauw? Of meedenken over nieuw op te zetten activiteiten en deelnemen aan interessante excursies? Word dan Vriend van Windplanblauw en denk met ons mee. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Foto: Sans Fotografie

Twitter

Reacties

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw bericht word na goedkeuring zichtbaar op de website.

Naam

Reactie:

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief?

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief
error: Copyright Windplanblauw