Nieuws

8 juli online informatiebijeenkomst

Donderdag 8 juli van 20.00-21.15 uur organiseert windpark Windplanblauw opnieuw een digitale informatiebijeenkomst. In deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over het windpark en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Bewoners van Swifterbant en het buitengebied, en overige geïnteresseerden, zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De volgende onderwerpen komen tijdens deze bijeenkomst aan bod:

  • De stand van zaken van de werkzaamheden: wat is er de afgelopen maanden gedaan en wat gebeurt er de komende maanden?
  • Hoe gaat Windplanblauw om met flora en fauna in het gebied?
  • Hoe zit het met het geluid en de slagschaduw van de windturbines?
  • Presentatie van het WinTfonds: een fonds dat opgericht wordt om de vitaliteit en leefbaarheid in het gebied te bevorderen door het financieel ondersteunen van verenigingen en evenementen in Swifterbant.

Aanmelden

U kunt zich tot en met dinsdag 6 juli per e-mail aanmelden voor deze online bijeenkomst via info@windplanblauw.nl. U ontvangt per e-mail een link waarmee u toegang krijgt tot de bijeenkomst.

Wilt u op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Windplanblauw, download dan gratis de Windplanblauw BouwApp via de Google Play of App Store. Of meldt u aan voor de Windplanblauw-nieuwsbrief. Deze verschijnt elke 2 maanden. Aanmelden kan via de website www.windplanblauw.nl.

Twitter

Nieuwsarchief