Nieuws

Ga je mee op Windsafari tijdens de Open Energiedag

Al eens gekeken op de plek bij waar de windmolens van Windplanblauw worden gebouwd? Vast niet! Want vanwege de veiligheid mag je niet zomaar op het terrein komen. Nu krijg je de kans om te komen zien hoe de bouw van het windpark vordert. Windplanblauw stelt zijn hekken open tijdens de landelijke Open Energiedag. Vanaf de parkeerplaats bij dorpshuis De Steiger rijdt een bus langs verschillende locaties in het windpark. Ook zullen we een bestaande windmolen bezoeken met een geluidsexpert om deze van dichtbij te ervaren.
Op elke plek krijg je meer te weten over het windpark. Hoeveel groene stroom gaat dit windpark opwekken? En waarom is dat eigenlijk belangrijk? Ook kun je al je vragen stellen aan de geluidsexpert. Maak kennis met de initiatiefnemers van Windplanblauw! Ze begeleiden je graag door het gebied.

Waar en wanneer
Iedereen is welkom om naar de opstapplek te komen, midden in Swifterbant. De bus vertrekt om 11.00 uur en 13.30 uur en is 1,5 uur onderweg. Kom op tijd. Let wel op: in verband met veiligheid zijn kinderen vanaf 12 jaar welkom met hun ouder(s)/verzorger(s). We hebben slechts 2 x 45 plekken beschikbaar dus vol = vol. Je kunt je vooraf ook aanmelden, dan reserveren we een plek voor je. Aanmelden kan via secretariaat@swifterwintbv.nl. Vermeld de namen voor wie je een plek wilt reserveren, het gewenste tijdstip (11.00 uur of 13.30 uur) en e-mailadres.
Hesjes en helmen worden uitgereikt. Draag stevige schoenen, een lange broek en een shirt met korte/lange mouwen.

Uiteraard houden wij met deze Windsafari rekening met de corona-regels die op dat moment gelden.

Twitter

Reacties

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw bericht word na goedkeuring zichtbaar op de website.

Naam

Reactie:

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief?

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief
error: Copyright Windplanblauw