Nieuws

Meldingsformulier geluid en slagschaduw

Vanuit Windplanblauw streven we ernaar om zo transparant mogelijk te zijn over de werking van onze windturbines en om eventuele problemen zo snel mogelijk, indien mogelijk, op te lossen. We begrijpen ook dat sommige omwonenden overlast kunnen ervaren als gevolg van de windturbines in de buurt van hun huis. Daarom willen we u graag informeren over hoe u eventuele problemen kunt melden en wat u van ons kunt verwachten.

Meldingsformulier

Als u overlast ervaart van onze windturbines, kunt u dit melden via ons meldingsformulier. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren op uw melding en zullen u op de hoogte houden van de voortgang van uw melding.

Geluidsapp

Naast het meldingsformulier bieden we ook een geluidsapp aan, waarmee u de geluidsniveaus van onze windturbines kunt volgen. Deze app is bedoeld voor het verwerken van feedback op het geluid en slagschaduw en om u te informeren over de geluids- en slagschaduwniveaus. De app zelf is te downloaden via de Google Play en App Store. Let op: de app is niet bedoeld voor het afhandelen van klachten. Als u een klacht heeft over de windturbines, verzoeken wij u vriendelijk om het meldingsformulier in te vullen.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over ons windpark, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.

Twitter

Nieuwsarchief