Nieuws

Werkzaamheden Visvijverweg

De werkzaamheden voor Windplanblauw zijn in volle gang, zo ook aan de Visvijverweg. In de periode van maandag 8 maart tot 5 juli 2021 is er bouwtransport op de Visvijverweg tussen aansluiting Ketelmeerdijk en Rivierduintocht. Hierbij gaat het om maximaal 10 vrachtbewegingen per uur. Het is echter niet zo dat we de gehele periode, elke dag met 10 vrachten per uur rijden. Voor een veilige verkeerssituatie hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • Tussen Kamperringweg (N711) en Rivierduintocht verlagen maximumsnelheid tot 60 km/h;
  • Verlengen bestaande passeerstroken;
  • Aanleggen 4 extra passeerstroken;
  • Verbod op gebruik overige gemeentelijke wegen zoals Beverweg en Rivierduinweg door bouwverkeer
  • Plaatsen verkeersborden die de gewijzigde situatie aanduiden

Periode na 5 juli 2021

Na maandag 5 juli is ook het stuk Visvijverweg tussen Kamperhoekweg (N711) en de Rivierduintocht voor bouwverkeer verboden. Het stuk Visvijverweg tussen Ketelmeerdijk en rotonde Kamperhoekweg (N711) blijft wel open voor bouwverkeer gedurende het project. De intensiteit zal variëren van 10 vrachtbewegingen per dag tot circa 10 vrachtbewegingen per uur. Deze intensiteit zal blijven tot medio november 2021. Daarnaast wordt in de ze periode in de berm van de Visvijverweg de kabel naar de het hoogspanningsnet aangelegd. De passeerplaatsen blijven bestaan tot het einde van het werk.

De Visvijverweg wordt door veel verschillende weggebruikers gebruikt, van voetgangers en fietsers tot landbouwverkeer en bouwverkeer. Samen moeten we zorgen voor een veilige verkeerssituatie, door op elkaar te letten bij het gebruik van de Visvijverweg.

Twitter

Nieuwsarchief