Nieuws

Open Energiedag

Ga mee ‘on tour’ door het bouwgebied van Windplanblauw! Bezoek de windturbines in aanbouw en kom meer te weten over de bouwplaats. Wat zijn de voorbereidende werkzaamheden geweest, wat doet een onderstation en hoeveel meter kabel ligt er nu al in de grond.

Op al jouw vragen krijg je antwoord. Daarna vervolgt de trip naar de locatie aan de A6 waar turbines in het IJsselmeer komen. Inmiddels zijn de nieuwe fundaties al goed zichtbaar.

Ecologie

Dieren en hun leefgebied is een belangrijk thema tijdens de bouw van het windmolenpark. We vertellen graag wat we als Windplanblauw doen voor bijvoorbeeld de vleermuis, de bever, de fuut, aalscholver en broedende vogel.

Ga mee!

Op 17 september vertrekt de bus om 09.30 uur, 10.00 uur, 11.15 uur, 11.30 uur en 13.30 uur vanaf dorpshuis de Steiger, de Heraldiek 2a, te Swifterbant.

Er is plek voor 50 personen in de bus. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar dan ben je verzekerd van een plek. Bij vooraf aanmelden, expliciet de gewenste voorkeurstijd (en een 2e keuze), aantal personen en uw 06-nummer vermelden. Aanmelden kan tot 14 september via: secretariaat@swifterwintbv.nl. De dag is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, kinderen onder 16 jaar alleen onder begeleiding van minimaal 1 ouder. Advies om stevige schoenen aan te trekken.

Twitter

Reacties

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw bericht word na goedkeuring zichtbaar op de website.

Naam

Reactie:

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief?

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief
error: Copyright Windplanblauw