Nieuws

Open Winddag Windplanblauw trok veel bezoekers

Een kleine 100 man liet zich zaterdag 21 april informeren

Op zaterdag 21 april organiseerde Windplanblauw op het terrein van Shortgolf Swifterbant een Open Winddag. De circa 100 bezoekers kwamen hier tussen 11.00 en 15.00 uur alles te weten over het nog te realiseren windpark in de noordwesthoek van Flevoland. Excursies naar de windmolen, een groot springkussen voor de kinderen, picknicken op het grasveld; met dit mooie weer maakten veel gezinnen er een leuk dagje uit van.

“Veel bezoekers combineerden een bezoek aan de Open Winddag met de Tulpenroute, gezien de gunstige locatie bij Shortgolf Swifterbant.” – Stephan de Clerck, bestuurslid SwifterwinT bv

Een goede combinatie

De Open Winddag op 21 april stond volledig in het teken van het nog te realiseren windpark in de noordwesthoek van Flevoland. Initiatiefnemers SwifterwinT en Nuon stonden van 11.00 tot 15.00 uur klaar om alle vragen van bezoekers te beantwoorden. Met diverse activiteiten en informatiekramen werden de plannen van het vernieuwde windpark overgebracht aan het publiek. Bij één van de molens nabij Shortgolf Swifterbant informeerden enkele initiatiefnemers uit het buitengebied geïnteresseerden over de werking van een windmolen; bezoekers van de open dag konden hier met een busje naar toe worden gebracht en daadwerkelijk in de molen kijken.

Twitter

Reacties

Reageren?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw bericht word na goedkeuring zichtbaar op de website.

Naam

Reactie:

Nieuwsarchief

Aanmelden nieuwsbrief?

Bekijk hier het nieuwsbrievenarchief
error: Copyright Windplanblauw