Informatiebijeenkomsten

Terugblik informatiebijeenkomsten

SwifterwinT vindt het belangrijk om omwonenden de mogelijkheid te bieden om mee te doen en om partner te worden in Windplanblauw. De obligatielening is een van de manieren waarop we dat doen. SwifterwinT op Land geeft obligaties uit voor de financiering van de bouw van de 37 windturbines op land. Op deze website is alle informatie en het prospectus te vinden. Voor mensen die daarna nog vragen hebben, organiseerden we op donderdagavond 24 september en dinsdag 13 oktober 2020 een online informatiebijeenkomst over de obligatielening voor Windplanblauw.

De informatiebijeenkomsten zijn niet bedoeld om beleggingsadvies te geven. Deelnemen aan de obligatielening brengt risico’s met zich mee; lees daarom het prospectus goed om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in de obligaties te beleggen volledig te begrijpen. In het prospectus vindt u alle voorwaarden van de obligatielening.

Bij de informatiebijeenkomsten waren in totaal 35 mensen aanwezig. Finance Manager Eelco Meesen lichtte de obligatielening nader toe met een presentatie. Herman Vermeer, directeur SwifterwinT BV, vertelde over de achtergrond van het project. Ook ging hij in op de samenwerking tussen Vattenfall en SwifterwinT en het projectgebied.

Vragen deelnemers

Verschillende vragen passeerden de revue. Deze zijn opgenomen in de Q&A op deze website.