Voor ondernemers

Windplanblauw wil graag kennis maken met lokale ondernemers die mee willen werken aan de bouw van Windplanblauw. Om die reden hadden wij een bedrijvenmarkt gepland op donderdag 28 mei.  

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen die tot 1 juni van kracht zijn, kan onze Bedrijvenmarkt van 28 mei in de vorm zoals we die bedacht hadden, niet doorgaan. Komende weken beraden we ons op de manier waarop we het evenement vorm zullen geven. Zodra er meer bekend is communiceren we dat via onze website, Facebookpagina en direct met alle bedrijven die zich al voor de bedrijvenmarkt hebben opgegeven.  

Aanmelden kan echter nog steeds, dus bent u Flevolandse ondernemer en heeft u interesse om met ons samen te werken? Klik dan op onderstaande button voor het aanmeldformulier om aan te melden. Na aanmelding houden we u uiteraard op de hoogte van het vervolg!

 

Welke bedrijven kunnen reageren?
Onderaannemers, leveranciers en dienstverleners uit Flevoland.

Wat wordt er gebouwd?
Op land 37 WTG en een onderstation met de bijbehorende parkinfrastructuur bestaande uit:

  • 30.000 m3 beton en bijna 1.600 heipalen voor de windmolenfundaties
  • 100.000 m2 parkwegen
  • 100.000 m2 kraanopstelplaatsen
  • 30 km kabelsleuf

We richten ons nu op de werkzaamheden op het land (binnendijks). De werkzaamheden voor de turbines buitendijks, in het water, worden op een later moment ingevuld. Daar komt dan een specifieke bedrijvenmarkt voor.

Voorbeelden van kansen voor lokale invulling:
Grondverzet, kleine civiele werken, transport, beveiliging, catering, overnachtingen, leverancier bouwmaterialen en materieel, personeel, bedrijfshuisvesting, logistieke hub (tijdelijke opslag van bouwmateriaal), etc.

Planning
Q1 2020: selectie preferred bidders​
Q2 2020: interfacing met preferred bidders​
Q3 2020: contract award​
Q1 2021: start werkzaamheden